OVER ONS

De mensen achter dip

Dip (digital insights platform) is opgericht door specialisten op het gebied van digital governance en development. We ondervonden tijdens ons werk dat veel organisaties onvoldoende zicht hebben op hun eigen online landschap. Vaak brachten we dat in kaart met omvangrijke Excellijsten en Wordbestanden. Meestal waren de lijsten en bestanden al snel niet meer up to date. Frustrerend en zonde van de energie! Dat kan anders! Daarom hebben we onze jarenlange ervaring met het organiseren van webbeheer in dip gestopt, zodat jij er gebruik van kunt maken.

Simon Besters

De kracht van Simon is de combinatie van zijn diepe technische kennis, ervaring en creatieve geest. Hij onthoudt alles wat hij leest, ziet of hoort. Hij doorziet razendsnel een grote hoeveelheid gegevens, verbanden en data. Simon heeft niet alleen de vaardigheid de zaken snel in kaart te kunnen brengen, maar legt meteen uit hoe je het later zelf ook kunt doen.

Michiel Duijsings

Michiel is een ervaren onlinestrateeg die als geen ander in staat is om een concrete vertaling te maken van complexe situaties naar toepasbare online oplossingen. Hij werkt al jaren als adviseur voor gemeenten, overheden, vrijwilligersorganisaties en diverse commerciële partijen in het online domein.

Bas van der Zalm

Bas is een ervaren ondernemer en een echte internetpionier. In 2001 was hij mede-oprichter van internetbureau ezCompany en in 2010 van hosting-specialist Webscale. Met dip is het tijd voor een nieuwe uitdaging, waar alle ontwikkelingen op het gebied van internet, security, open source en cloud computing weer samen komen. 

Bas van den Nieuwenhuijzen

Sinds 2002 actief als ondernemer met focus op webdevelopment, hosting en opensource. Bas is sinds 2010 vooral gericht op opdrachtgevers binnen het publieke domein en mede initiatiefnemer van het project Drupal voor Gemeenten. Bas is een creatieve denker en wordt erg blij als hij mensen kan verbinden.

Neem contact met ons op

Wil je nog iets weten over dip? We helpen je graag per e-mail of we bellen je wanneer jou het uitkomt.

Contact met DIP