Lucky number 7

777.777 scans uitgevoerd door dip voor betere toegankelijkheid, veiligheid en privacy en nog veel meer.


7 kleuren in de regenboog, 7 dagen in een week, 7 wereldwonderen en natuurlijk 7 dwergen. Voor veel mensen, overal ter wereld, is 7 een lucky number. Voor ons ook!

Vandaag voerde dip de 777.777ste automatische controle uit op de websites van onze klanten.

"Ja maar, dat kan ik toch ook zelf doen, die controles...?" Zo nu en dan stelt iemand ons deze vraag over de controles die dip regelmatig uitvoert. Het antwoord is heel simpel: "Natuurlijk kan dat. Er zijn diverse tools beschikbaar, sommige zelfs gratis, waarmee je zelf aan de slag kunt." We stellen er vaak nog wel een vraag achteraan: "Waarom doe je het nog niet?" "Geen tijd" is meestal het antwoord. Daarnaast kun je je afvragen hoe uitdagend het uitvoeren van vele controles en vervolgens vastleggen van resultaten is.

Onze klanten weten dit al lang. Zij zijn dan ook hartstikke blij dat wij een paar dagen geleden de 777.777ste automatische controle op hun websites hebben gedaan. En zelf vonden we dit ook wel een gaaf getal. 777.777 keer gezorgd voor actuele inzichten in het online landschap van onze klanten. Een handmatige controle, inclusief het resultaat vastleggen kost gemiddeld drie minuten. Dat betekent dat wij onze klanten 2.333.331 minuten hebben gegeven om nuttige dingen te doen. Super toch?! Dat zijn 18.7 arbeidsjaren. Genoeg tijd om 50 talen te leren.

Overigens, het zijn niet alleen de automatische controles waarom onze klanten dip gebruiken. Als je daar meer over wil weten, lees onderstaande blog.

https://www.linkedin.com/pulse/wat-doet-dip-eigenlijk-digital-insights-platform

Andere blogs

Neem contact met ons op

Wil je iets weten over DIP? Je kunt ons bereiken op 0850043670 of stuur een e-mail naar contact@digitalinsightsplatform.nl.