IPv6 nog altijd beperkt aanwezig

Bij een gemiddelde overheidsorganisatie is tussen de 50% en 55% van het online landschap niet bereikbaar via IPv6. Hier zitten bijvoorbeeld ook afsprakensystemen tussen die echt in het hart van de online dienstverlening staan. DIP helpt organisaties door snel inzicht te geven in de IPv6 status van al hun websites, dus niet alleen wat vooraan in de etalage staat.


IPv6! Het is bijna eind 2021! In het gelinkte artikel staat de optimistische conclusie "Van de Nederlandse gemeenten blijkt zo 88% via IPv6 bereikbaar." Dat zal vast kloppen voor de hoofdwebsites van gemeenten. Wij zien dat van een gemiddelde overheidsorganisatie tussen de 50% en 55% van het online landschap niet bereikbaar is via IPv6. Hier zitten bijvoorbeeld ook afsprakensystemen tussen die echt in het hart van de online dienstverlening staan. Wij helpen onze klanten door snel inzicht te geven in de IPv6 status van al hun websites, dus niet alleen wat vooraan in de etalage staat.

Lees het volledige LinkedIn artikel van Rob van Linden.

 

Andere blogs

Neem contact met ons op

Wil je iets weten over DIP? Je kunt ons bereiken op 0850043670 of stuur een e-mail naar contact@digitalinsightsplatform.nl.